Vyber si odměnu, ať budova ze 30. let 20. století opět ožije! - Bikeheart

Vyber si odměnu, ať budova ze 30. let 20. století opět ožije!

Zapiš se do historie Bikeheart a podpoř projekt Centrum cyklistiky na Hithitu! Odměny jsou vymazlené, tak si určitě vybereš! S tvou pomocí se letos podaří dokončit rekonstrukci a otevřít místo, kde budou cyklisté doma!

Autoři návrhu: Ing. arch. Michaela Mrázová ve spolupráci s MgA. Jakubem Klouzkem

I přes všechna omezení spojená s koronavirem musíme pokračovat v rekonstrukci. Jedna věc je, že je to naše povinnost vyplývající z nájemní smlouvy, druhá věc je, že je fajn mít se na co těšit! Na pohodičku, setkávání se a společné sportování. Držíme se původního plánu a všechno směrujeme na slavnostní otvíračku začátkem letošního léta – to už by mohl svět normálně fungovat, no ne? Ale abychom mohli probudit desetiletí chátrající budovu k životu, budeme potřebovat tvou pomoc. Předplať si kávu, dort, účast na kurzu první pomoci nebo servis svého kola a zároveň tím dopřej kulturní památce v centru města Plzně nezbytnou dávku péče.

Cílová částka je 150 000 Kč. Když se to podaří, budeme mít za co nakoupit vybavení: umyvadla, dřezy, toalety, stoly a vybavení servisu. Za dalších 100 000 Kč pořídíme pořádný kávovar a mlýnek – káva k cyklistice neodmyslitelně patří! Každá další koruna navíc poslouží k revitalizaci dvora, kde bude zahrádka, dětské pískoviště, pořádný stojan na kola i místo pro nabíjení elektrokol.

Pokud se nepodaří dosáhnout ani cílové částky 150 000 Kč, peníze získáš zpět. Ale my věříme, že se to podaří, rekonstrukce bude pokračovat a ty se dočkáš odměny!

Projekt najdeš tady: