Projekt: Bikeheart Centrum cyklistiky - Bikeheart

Projekt: Bikeheart Centrum cyklistiky

Už více jak rok pracujeme na přípravách pro vytvoření něčeho fakt peckového! Chystáme se totiž vytvořit unikátní centrum cyklistiky, které bude sloužit široké veřejnosti (s kolem i bez kola) k setkávání se, relaxu, vzdělávání a zábavě. Místo, které budou moci využívat sportovní kluby pro své tiskové konference, schůzky a porady. Tohle místo bude v centru naší domovské Plzně, na křižovatce cyklotras.

Určitě chodíte často okolo, ale sotva jste si toho místa všimli. V těsném sousedství krásné budovy Sokolovny ve Štruncových sadech v Plzni se “krčí” bývalá kuželkárna, na které se podepsal čas, nenadaní sprejeři i nezvaní hosté. Památkově chráněné budově chceme vdechnout nový život.

Důležitou roli hrají architekti: Ing. arch. Michaela Mrázová a doc. Ing. arch. Kamil Mrva, Ph.D., kteří chátrající budově vrátí jiskru, aniž by změnili původního ducha 30. let minulého století, kdy budova vznikla.

Historická fotografie

Projekt jsme přihlásili do grantového programu Prazdroj lidem, kde k našemu velkému potěšení očaroval i porotcům. Díky tomu bude realizace o kus snazší! Teď je náš projekt, společně s dalšími 6 skvělými projekty, v rukou veřejnosti. Hlasuje se o nejsympatičtější projekt, který získá finanční bonus 50 000 Kč. Líbí se vám náš záměr? Pak budeme moc rádi za každý hlas!

Pro hlasování používejte ideálně jiné e-mailové adresy, než jsou @seznam.cz nebo @email.cz – nechodí na ně potvrzovací e-maily, takže nelze dokončit hlasování. Gmail funguje v pohodě.
Edit 3.12.2019 20:00 – i nepotvrzené hlasy budou započítány a nyní by vše mělo fungovat, jak má. Kdyby ne, dejte vědět! Zprávu předáme do Prazdroje. 🙂

Chceš se zapojit?
Přijď na 1. debordelizační akci s poetickým názvem “Velký zimní úklid!” V neděli 15.12. od 13:00 tu budeme k vidění s hráběmi a pytli na odpadky. Můžeš se přijít jen tak podívat, jak nám to při práci sluší a jak budoucí cyklokomunitní centrum právě teď vypadá, nebo přiložit ruku k dílu a trošku opadaného listí shrabat. 🙂 Rádi přivítáme známe i nové tváře.

Nadále vás budeme informovat o vývoji projektu a příležitostech zapojit se do realizace!
Mějte se krásně!
S úctou tým Bikeheart