Probuď v sobě cyklistu! - Bikeheart

Probuď v sobě cyklistu!

Po kratší odmlce je čas se s vámi podělit zase o nějaké ty zážitky a plány na následující dny, týdny a měsíce. Venda strávila velkou část února přípravou slavnostního vyhlášení ankety Nejlepší handicapovaný sportovec roku 2018, který si ve volné chvíli pusťte na iVysílání ČT. Všichni ocenění jsou kabrňáci a zaslouží si pozornost:

Kromě toho jste si určitě všimli, že jsme se i v únoru proháněli na kolech a užili si všelijaké počasí. Teď už předpověď slibuje fakt luxusní podmínky pro jarní bikování, takže se na sobotu 16.3. chystá první Girls only vyjížďka, která bude v první řadě pohodová a taky seznamovací. Určitě je v Plzni a okolí spousta holek sportovkyň, které to na kole baví, tak proč se neseznámit?! Vyjížďu povede Vendula a pro všechny případy technických problémů bude součástí toho holčičího pelotonu i Jíra – bajk mekánik. V neděli proběhne klasická nedělní vyjížďka pro každého, tak sledujte náš fb nebo stránku akce, ať se můžete přihlásit a neodstartujeme bez vás. Probuď v sobě cyklistu!

Trocha kultury:
Středeční večer 13.3. bude ve znamení francouzského filmu. Akce je samozřejmě otevřená veřejnosti, vstupné dobrovolné (na podporu organizace dalších akcí Bikeheart) a vše začíná v 18:00 v Zach’s Cafe v Plzni. Promítat se bude film Kolo Ghislaina Lamberta ?‍♂️

První jarní MTB kemp na konci března:
Ještě furt jsou volná místa na první MTB kemp v Ostromeči! Asi i nějaká zbydou, protože penzion je skoro nafukovací, ale i tak bude fajn, když se dalších 5-6 lidí přidá. Chystáme jednoduché překážky, zábavný trénink ovládání kola v terénu, vyjížďky a lehké cvíčo ve vybavené tělocvičně. Nebojte se žádného drillu, bude to pohodička a oddechovka. Skoro jako jarní tábor pro bikery a bikerky 🙂 Více info po kliknutí na fotku:

1.narozeniny Bikeheart:
No a pak tu máme velkou slávu! 6.4.2019 oslavíme první narozky existence Bikeheart. Chystáme velkou vyjížďku a večer fakt neformální oslavu v Zach’s Pubu. Zváni jsou všichni milovníci a milovnice cyklistiky, přichystáme nějaké drobné občerstvení a budeme se bavit třeba až do rána. Přihlašujte se v události na fb.

K dalším akcím se dostaneme, už teď jsou vypsané na fb stránce a část i na webu Bikeheart. Když budete mít tip na další akci, na zlepšení nebo úpravu některé z našich aktivit, dejte vědět na info@bikeheart.cz. Ještě pořád tohle všechno tvoříme po večerech, když se vrátíme z práce, tak když se budete chtít přidat do organizačního týmu, jedině to uvítáme. 🙂