Chystané akce na rok 2019 - Bikeheart

Chystané akce na rok 2019

Tenhle rok ještě neskončil a my už máme plný kalendář na rok 2019.  Samozřejmě, že je plný akcí pro cyklisty. Na některé z nich už se můžeš registrovat:

Leden:
Na leden jsme připravili přednášku úspěšného českého bikera Michala Kosíka, který se kolu věnuje od dětství. Nyní je sice na vozíku, ke kterému přišel po jednom pádu na exhibici downhillu na Šumavě v roce 2004, přesto zůstal bikerem, který si život bez adrenalinu nedovede představit. Zkonstruoval si vlastní kolo na freeride a downhill pro lidi se stejným handicapem a o svém sportovním životě se s námi podělí už 19.1.2019 v 16:00 v Zach’s cafe Luca. Přihlašovat se můžete ZDE.

Únor
I v druhém měsíci roku 2019 proběhne jedna přednáška, která ponese jak praktický aspekt pro každého cyklistu a cyklistku, tak i ten cestovatelský. Termín a přesnou podobu téhle akcičky připravujeme, takže sledujte stránku AKCE, kde se včas objeví všechny informace.

Březen:
Měsíc, kdy zahájíme pravidelné vyjížďky, bude březen! V to pevně věříme. Aby ten start sezóny nebyl odfláknutý, připravili jsme MTB soustředění pro začátečníky a mírně pokročilé. Proběhne v malilinkaťoučké vesnici kousek od Domažlic a vsaďte se, že to bude super! V penzionu je totiž kromě společenské místnosti a kuchyně s výčepem i vybavená tělocvična a sauna. Soustředění bude kompletní – rozcvička, trénink techniky, vyjížďky s pauzou na oběd, společné večeře, posilovačka v tělocvičně, relax v sauně, kurz základního servisu kola a večerní zábava. Už teď se můžete hlásit ZDE.

Duben:
Perfektní to měsíc! Čeká nás oslava 1. narozenin Bikeheart, Velikonoční soustředění v Třeboni a nějaký ten vyjížďkový speciál. Na začátku ledna budou na webu podrobnosti a registrační formulář, který využijte k přihlašování, prosím.

Zbytek roku:
To už bude zase v jednom kole – soustředění, vyjížďky, Testování kol Specialized, soustředění, vyjížďky a tak pořád dokola. Než se nadějeme, bude zase podzim a s ním přijdou zábavné tréninky v tělocvičně, kurzy první pomoci a Vánoční večírek pro členy FunClubu. Letos nás na večírku bylo kolem 20, tak snad se příští rok sejdeme v ještě větší partě! Jak se stát součástí FunClubu se dozvíš TADY!

Těšíme se na viděnou v novém roce a přejeme Ti, ať prožiješ pohodové Vánoce a veselou oslavu Silvestra. Ahoj!