Neflákáme se ani na podzim ?‍♂️ - Bikeheart

Neflákáme se ani na podzim ?‍♂️

Konečně je zase chvilka času zasednout k noťasu a podělit se s vámi o naše podzimní zážitky. Možná to vypadalo, že s klesající teplotou klesá i aktivita Bikeheart, ale je to přesně naopak. Podzim je ideální k přípravě na další sezónu, vymýšlení kempů, shánění partnerů atd. Snad stihnu článek dopsat, než zas skočím na bike a pojedu na sraz nedělní vyjížďky ?!

Pořád v jednom kole
Jojo, pořád jezdíme. Sice už to nejsou celodenní výlety, ovšem naše tempo se díky té spoustě ujetých kilometrů během jara a léta výrazně zvýšilo. Vyjížďky jsou teď max na 3 hodiny a co nejvíc v terénu. Minulý týden jsme vyrazili přes Radyni a zámek Kozel na Maršál, dneska nás čeká Krkavec.

Hledáme instruktory
Pořád hledáme instruktory v dalších městech, kterým bychom svěřili veledůležitou prácičku – organizaci Bikeheart vyjížděk od března alespoň do září v jejich oblíbených lokalitách. Která města nás teď lákají nejvíce? Karlovy Vary, Beroun a Praha. Pro instruktory máme Starter-pack a samozřejmě i odměny za dobře odvedenou práci. Jestli o někom šikovném víte, dejte vědět na náš e-mail bikeheart.cz@gmail.com. Dík moc!

Tělák!
V půlce října jsme začali chodit do tělocvičny – ale bacha, není to žádný nůďo. Už jsme promakali i pořádnou opičí dráhu a v basketu jsme čím dál tím lepší. Poprvé nás bolel asi každý sval v těle a vstát druhý den z postele byl celkem očistec. Ale počkejte na jaře – to budou výkony jak z pohádky!

Test ride pro Velo
Já jsem se na měsíc stala test bikerkou – a co jsem testovala? To se dočtete v nejnovějším vydání časáku Velo! Nenechte si to ujít, zvlášť vy, holky ?. Z testování mám i další super fotky od Ondry Totzauera z HF Studia. Díky, Ondro!

Paralympijská výzva
Ještě mám to štěstí podílet se na projektu Sazka Olympijský víceboj – Paralympijská výzva, v rámci kterého navštěvujeme základní školy pro děti s handicapem a organizujeme Sportovní dni. Je paráda, být půl dne mezi dětmi, které se umí radovat z každého výkonu, navzájem se podporovat a bavit se! Alespoň občas by tu atmosféru měl zažít každý dospělák. Je to extra super dobíječ energie.

Dráhová cyklistika
No a taky poznávám nové tváře cyklistiky – zrovna včera jsem se byla s Jírou (který si před týdnem nechal vyndat šrouby z páteře, takže teď má na chvilku bikepauzu) na Mistrovství planety v dráhové cyklistice, které se konalo na dráze v Motole. Užívali jsme si to z pohledu fanoušků MS Bike Academy a byl to famózní zážitek. Má to náboj, všude kolem sebe vidíte přípravu závodníků a žasnete nad rychlostí a obratností, se kterou se po dráze pohybují.

Tak ať vás podzim i zima baví a třeba se brzy potkáme na vyjížďce, přednášce nebo Kurzu první pomoci pro cyklisty – už příští sobotu!

Ahoj a ať to jezdí!
Venda