5+5 tipů na vánoční dárek pro cyklistku nebo cyklistu - Bikeheart

5+5 tipů na vánoční dárek pro cyklistku nebo cyklistu

Vánoce klepou na dveře, je nejvyšší čas pořídit kvalitní vánoční dárek pro své nejmilejší cyklistky a cyklisty. Abyste to měli co nejsnazší, vybrali jsme pár užitečných a na vlastní kůži vyzkoušených věcí, kterými zaručeně uděláte radost!

5 tipů na vánoční dárek pro ženu cyklistku

  1. Sedlo Specialized Power Comp MIMIC – navrženo speciálně pro ženy. Otestováno, je to naprosto skvělé sedlo. Když zkoukneš vybavení cyklistek z Bikeheartu, sedlo s MIMIC technologií uvidíš často. Ať už se chystáš pořídit sedlo své partnerce, ségře, dceři nebo kamarádce, budeš za hvězdu. Jezdit na kole bez nepříjemných otlačenin je super dárek!
sedlo specialized mimic
sedlo specialized mimic

2. Kvalitní blikačky, protože chceš, aby tvá milá cyklistka zářila a byla v bezpečí i v mlze a po setmění.

3. Padnoucí dres nebo cyklokraťasy od Maloja, protože holky se rády líbí a v tomhle se bude sama sobě i okolí zatraceně líbit.

4. Kvalitní termoprádlo, aby ji něco hřálo, i když nejsi zrovna po ruce. A na kole se jezdí líp v termoprádle, než v náručí. 🙂

5. Chamoix krém, antibakteriální ochranný krém. Slouží k ochraně pokožky před jejím poškozením, a to zejména na citlivých a exponovaných místech – zkrátka naneseš pod kraťasy a jsi v suchu.

5 tipů na vánoční dárek pro muže cyklistu

  1. Kapesní cyklonářadí, které přijde vhod při větších i menších technických problémech během cyklovýletů nebo závodů.
servis kola
Když nemáš pumpičku, měj aspoň parťáky 🙂

2. Batoh, do kterého se vejde traťovka, goráčovka, návleky, nářadí, náhradní duše. A když bude batoh dost velký, vejdou se tam i zásoby pro spolucestovatelku. 🙂

3. Sedlo s MIMIC technologií, protože se ukázalo, že to je fakt super pohodlné sedlo – ocení i chlapi!

4. Sadu na péči o kolo Muc-off, protože nikdo nechce být za cykločuně.

5. Balíček sportovní výživy od Sponseru nebo Fitsport JT, aby byl náš milý závodník připravený na lov medailí. A navíc, hledat po lesích hladového cyklistu je trošku zbytečné dobrodrůžo.

Bonusový tip

Bikeheart členství je dárek pro každého. 🙂 Ať jste malí, velcí, kluci, holky. Je to vstupenka na všechny vyjížďky a týmové akce, slevová poukázka na nákup cyklistického vybavení všeho druhu, na kurzy a přednášky. Buď součástí týmu Bikeheart a užívej si všechny radosti!