Hledáme posily - Bikeheart

Hledáme posily

Blíží se léto, spousta času na výletění na kole, a tak hledáme posily do našeho týmu. V první řadě pátráme po cyklistech a cyklistkách, kteří by se chtěli přidat k týmu instruktorů – trasérů. Pokud najdeme i někoho na administrativní práci, bude to pecka!

Instruktor/ka, trasér/ka

Účastníci vyjížděk jsou převážně sportovně založení rekreační cyklisté a cyklistky, kteří se chtějí potkávat se stejně založenými lidmi a objevovat nová místa a trasy v okolí Plzně. S trasérem či trasérkou v čele můžou zahodit starosti s plánováním trasy za hlavu a jen si užívat bezstarostnou jízdu. Ve skupině se také snáz překonávají kopce i překážky a člověk se donutí k pravidelnému tréninku, který je pro zdraví fakt blahodárný.

Věk účastníků je od 7 do 80 let, takže přijímáme jak zájemce o vedení dětských vyjížděk, tak těch pro dospěláky.

Pokud máš zájem se o úloze traséra dozvědět víc, neváhej napsat na info@bikeheart.cz!

Administrativní pomocník/pomocnice

S řízením projektu Bikeheart je spojena i spousta papírování, plánování a komunikace. Pokud máš přes léto chuť se k projektu připojit a posouvat ho dál, neváhej se ozvat. Nemusíš být cyklistou, aby ses stal/a nedílnou součástí naší party. Občas je totiž větší výkon probrat se všemi dokumenty, než vyšlapat pořádný kopec.

Co tahle prácička obnáší: jednoduchou evidenci v excelu, e-mailovou komunikaci, běžnou komunikaci na facebooku, skvělý psaný projev a čas 1-2 hodiny denně.

Tahle pozice je vhodná i pro studenty. 🎓

Těšíme se na tvou zprávu a snad i skvělou spolupráci!