Lidi chtějí cyklistiku - Bikeheart

Lidi chtějí cyklistiku

Od 25. listopadu do konce roku 2019 jste mohli hlasovat o nejsympatičtější projekt 18. ročníku grantového programu Prazdroj lidem. A podle všeho jste hlasovali jako o život! Kromě našeho projektu Bikeheart Centrum cyklistiky o přízeň veřejnosti usilovalo dalších 6 super projektů: revitalizace katedrály sv. Bartoloměje, Pilsen Busking Fest 2020, festival světla BLIK BLIK 2020, Divadelní léto, 24. mezinárodní folklorní festival CIOFF PLZEŇ 2020 a V. Mezinárodní dixielandový festival Plzeň. Napínavé období čekání na výsledek vyvrcholilo 15. ledna večer… A k naší obrovské radosti jste největší počet hlasů poslali právě na podporu vzniku Bikeheart Centra cyklistiky. Hele, tu radost, když jsme slyšeli jméno vítězného projektu na pódiu sálu Secese v Plzeňském Prazdroji, tu bychom přáli zažít každému! A tak vám moc děkujeme za důvěru, kterou jste nám svým hlasováním projevili.

Jak můžete průběžně sledovat na fotkách, s rekonstrukcí bývalé kuželkárny vůbec neotálíme! Teď vyklízíme prostory, abychom se mohli pustit do bouracích a stavebních prací hned jak se dočkáme stanoviska hygieny, se kterým poběžíme rovnou na stavební úřad a získáme všechna lejstra. A když všechno půjde hladce, otvíračku stihneme ještě v létě!

Tak ještě jednou: Velký dík patří Plzeňskému Prazdroji, který nám svým grantovým programem Prazdroj lidem připravil nejbáječnější start projektu a jeden obří dík vám, fanouškům projektu, cyklistům a cyklistkám! Jste úžasní!!!